Rulade cu cascaval

Ceapa si usturoiul se taie marunt. Patrunjelul se toaca. Intr-un castron se pun carnea tocata, chimenul, oul intreg, ceapa, patrunjelul, usturoiul, f

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata
  • un ou
  • 2 felii de paine
  • o legatura de patrunjel
  • o ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 10 felii de cascaval
  • 2 lingurite de chimen

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se taie marunt.

Patrunjelul se toaca. Intr-un castron se pun carnea tocata, chimenul, oul intreg, ceapa, patrunjelul, usturoiul, feliile de paine inmuiate in apa si stoarse bine. Se condimenteaza cu sare si piper.

Se amesteca pana se omogenizeaza.

Se ia o tava si se unge cu unt sau ulei.

Se pune jumatate din carnea tocata, peste care, in mijloc, se aseaza feliile de cascaval.

Se pune restul de carne tocata si se baga la cuptorul incins in prealabil, la foc potrivit, pana se coace.


Se lasa la racit si se serveste rece, ca aperitiv.

Alte retete recomandate:

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post