Am dezosat cam asa: - am intors puiul pe spate si am inceput de la piept, apoi am continuat taind pe linga os, - m-am dus si pe o parte si pe cealalta
Am dezosat cam asa:
- am intors puiul pe spate si am inceput de la piept, apoi am continuat taind pe linga os,
- m-am dus si pe o parte si pe cealalta la fel apoi am scos scheletul,
- am trecut la pulpe, am crestat pe lungime si am scos osul,
- la aripi am lasat numai copanelele(deci partea cu carne)si tot asa am scos osul, astfel mi-a ramas o bucata intreaga de carne.
Am oprit cateva bucatele din piept.
Am taiat vreo 2 si pt a acoperi pielea golasa de pe spinare.
Am batut putin cu ciocanul de snitele am condimentat.
Am facut o omleta din 3 oua.
Am pus un rand de cascaval, apoi omleta, bucatelele de piept oprite (batute ca pt snitel), iar un rand de cascaval.
Am rulat si am prins in scobitori pentru a nu se desface.
Am pus in tava cu 2 linguri de ulei si 2 pahare de apa.
Am acoperit cu aluminiu si am dat la cuptor la 180 grade cam o ora jumate
apoi am dat tavita jos si am lasat la rumenit (se intoarce si pe partea unde nu este rumenita).
Am deschis cuptorul si am uns cu sosul din tava (de citeva ori).
Pofta buna!
Reteta Rulada pui intreg a fost propusa de DOITILI pe forum culinar.ro
Alte retete de rulada de pui gasiti aici:
Rulada de pui cu ciuperci si kaiser,
Rulada de pui cu ciuperci si masline,
Rulada de pui