Rulada din piept de rata cu fistic si ceapa verde

O reteta de aperitiv sau de fel principal perfecta pentru zile de sarbatoare.

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -300 gr piept de rata
  • -100 gr fistic crud
  • -5 fire de ceapa verde
  • -coaja de la o lamaie
  • -150 gr cascaval
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Pieptul de rata il taiam fara sa desprindem bucatile una de alta pentru a obtine o bucata mare. Cu batatorul de carne o batem o usor pentru a intinde putin si penru a se fragezi.


Condimentam cu sare si piper si cu coaja razuita de lamaie. Lasam deoparte carnea si incepem sa ne ocupam de umplutura . Fisticul impreuna cu ceapa verde spalata o punem intr-un robot si le facem pasta. Peste fistic si ceapa razuim cascavalul si amestecam.


Carnea cu pielea spre tocator o umplem cu fisticul , ceapa si cascavalul si rulam avand grija sa inchidem bine capetele ca sa nu iasa umplutura in timpul procesarii termice. Ruloul obtinut il legam cu ata de bucatarie si intr-un grill incins asezam carnea cu pielea in jos.


Rumenim carne pe toate partile , apoi o dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 20 minute. Este o reteta perfecta pentru un fel principal servita alaturi de garniture preferata sau rece ca si aperitiv.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors