Pieptul de pui se spala, se dezoseaza se feliaza si se bate usor. Se condimenteaza cu sare si piper. Resturile de carne ramase se toaca marunt si se p
Pieptul de pui se spala, se dezoseaza se feliaza si se bate usor. Se condimenteaza cu sare si piper. Resturile de carne ramase se toaca marunt si se pun la calit in putin unt, impreuna cu ceapa, usturoiul si 3 felii de bacon, taiate marunt, pana se inmoaie toate. Separat se prajeste pesmetul in o lingura unt, apoi se pune peste amestecul cu ceapa. Se asezoneaza cu sare, piper, cimbru. Pe o folie de aluminiu se aseaza, una langa alta, felii de bacon, peste ele se pune pieptul de pui iar deasupra se intinde umplutura. Se ruleaza cu ajutorul foliei si se impacheteaza bine. Se pune rulada intr-o tava si se da la cuptor pentru 20 minute. Dupa care se cresteaza folia si se mai lasa inca 10 minute.
Simplu si elegant!
Reteta postata de truedelights
Alte retete recomandate:
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios