Rulada din carne

Se dau prin masina de tocat bucati mici de friptura ramase, 2 cartofi cruzi, o felie de piine muiata in lapte si bine stoarsa, o ceapa mijlocie. In co

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • bucati mici de friptura
  • 2 cartofi cruzi
  • o felie de piine
  • lapte
  • ceapa
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • sos condimentat

Mod de preparare

Se dau prin masina de tocat bucati mici de friptura ramase, 2 cartofi cruzi, o felie de piine muiata in lapte si bine stoarsa, o ceapa mijlocie. In compozitie se adauga 1-2 oua crude, sare, piper si patrunjel verde tocat. Se unge o forma de chec, se pune pasta obtinuta si se da la cuptorul cu foc mic. Se stropeste preparatul cu o ceasca de sos condimentat si cind acesta se aureste (prinde coaja) se inchide focul. Dupa citeva ore, se taie rulada n felii subtiri.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt

Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala