1. Fac un sos foarte gros din o legatura de usturoi verde, o legatura de patrunjel, smantana, ulei de masline, sare, zeama de lamaie, shi scot la bata
1. Fac un sos foarte gros din o legatura de usturoi verde, o legatura de patrunjel, smantana, ulei de masline, sare, zeama de lamaie, shi scot la bataie patru pulpe dezosate.
2. Ung din belshug pulpele cu amestecul asta si le las in pace, cat timp ma ocup de compozitie.
3. Calesc ceapa cu masline fara samburi. La sfarsit pun si ciupercile peste, shi le las la patruns, sub capac, pe toate. Dupa ce se raceste amestecul, inglobez cu cascaval ras mare.
4. Pe o folie de aluminiu pun pulpa, peste care pun multa compozitie.
Strang bine marginile si rulez folia. Pun pachetelele in cuptorul (incalzit in prealabil) pe gratar, si le las 45 minute.
Se serveste cu cartofi fierti, cu zeama din pachetele cu rulada, sos de usturoi de care, frunze de patrunjel, smantana si boia dulce, chiar si ceva piper peste rulada proaspat scoasa din cuptor.
Pofta buna!
Reteta Rulada de pui cu ciuperci si masline a fost propusa de nenea Radu pe forum culinar.ro
Alte retete de rulada cu carne gasiti aici:
Rulada din carne tocata,
Rulada de carne cu oua,
Rulada de curcan cu brinza