Rulada de carne tocata

Se prepara compozitia de chiftelute, se pune pe folie de aluminiu, se fixeaza prin apasare ouale fierte si maslinele, compozitia se ruleaza in folia d

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g carne tocata
  • 2 – 3 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 10 g pesmet
  • Putin lapte
  • Boia
  • Sare
  • Piper
  • Umplutura :
  • 2 – 3 oua fierte
  • 10 bucati masline verzi si negre

Mod de preparare

Se prepara compozitia de chiftelute, se pune pe folie de aluminiu, se fixeaza prin apasare ouale fierte si maslinele, compozitia se ruleaza in folia de aluminiu. Se coace in cuptorul incalzit dinainte la 230°, timp de 25 de minute. Se taie felii .
Alte aperitive recomandate

Pui cu spanac

Piure de spanac

Rulada cu spanac

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors