Taiem carnea astfel incat sa obtinem un paralelipiped mare. Se curata usturoiul, se zdrobeste si se amesteca cu boia, putina sare si 3-4 linguri de ap
Taiem carnea astfel incat sa obtinem un paralelipiped mare. Se curata usturoiul, se zdrobeste si se amesteca cu boia, putina sare si 3-4 linguri de apa. Ungem carnea batuta putin, cu crema de usturoi, o rulam si o legam cu un cordon. O prajim pe toate partile in ulei incins, o saram si , adaugand putina sub ea, o coacem in cuptorul preincalzit, acoperita, timp de 30-35 de minute, apoi mai prajim timp de 15-20 de minute, fara capac, stropind-o, pana se inroseste. O racim scotand-o din cuptor, apoi inca 3-4 ore in frigider.
Alte mancaruri recomandate
Pui ciuperci
Ciuperci cuptor
Ciuperci umplute
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post