Rulada de carne

Se fierb tare 3 oua, se curata de coaja si se pun deoparte. Ceapa taiata in cubulete se caleste in 50 g untura. Chiflele se inmoaie in lapte, se storc

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 5 – 6 persoane
  • 1 kg carne tocata
  • 3 chifle uscate
  • lapte
  • 6 oua
  • o ceapa mica
  • untura
  • piper
  • sare
  • pesmet
  • (usturoi)
  • (patrunjel)
  • (boia)

Mod de preparare

Se fierb tare 3 oua, se curata de coaja si se pun deoparte. Ceapa taiata in cubulete se caleste in 50 g untura.

Chiflele se inmoaie in lapte, se storc si se adauga la carne impreuna cu ceapa si trei oua batute. Se condimenteaza cu sare, piper (eventual cu usturoi, patrunjel verde taiat marunt sau boia).

Amestecul se framanta bine, i se da forma dreptunghiulara, se niveleaza si pe linia de mijloc al lungimii se asaza ouale fierte, se acopera cu compozitia din margini.

Se asaza intr-o tava tapetata cu pesmet. Suprafata se unge cu grasime si se presara cu pesmet. Se rumeneste in cuptorul incalzit dinainte, la foc mic, stropindu-l din cand in cand cu sucul propriu.
Alte retete recomandate

Ciulama de ciuperci

Ciuperci umplute

Ciorba radauteana

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors