Rulada cu sorici si carne de porc este un aperitiv perfect pentru mesele festive. Pentru aceasta reteta de rulada aveti nevoie de pulpa de porc, carne tocata, ciuperci, ceapa, oua si condimente.
Rulada cu sorici si carne de porc este un aperitiv perfect pentru mesele festive. Pentru aceasta reteta de rulada se acopera soriciul cu carnea de porc, batuta in prealabil. Se pipereaza bine si se pune deasupra ceapa calita impreuna cu carnea tocata si ciupercile feliate, un ou crud, condimentate cu delikat, sare, piper si cimbru. Se asaza deasupra ouale fierte si taiate in jumatate. Se ruleaza cu grija, se leaga cu o ata, iar capetele se cos. Se asaza rulada intr-o tava adanca, se acopera cu apa, se adauga paharul de vin, piperul boabe, foaia de dafin, cimbrul, usturoiul si delikat. Se fierbe totul al foc mic, apoi se lasa la racit.
Rulada cu sorici si carne de porc se serveste rece, taiata felii.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post