Rulada Budapesta

Se bat albusurile spuma, cu grija, adaugand zaharul cu prudenta. Se amesteca nucile macinate cu faina si cu cacao si se amesteca cu ouale. Se pune c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 albusuri de ou
  • 250 gr zahar
  • 10 nuci macinte
  • 100 gr faina
  • 1
  • ½ linguri de cacao
  • pentru crema :
  • 400 ml frisca
  • 1 conserva mica de mandarine
  • pentru decor :
  • 100 gr ciocolata de menaj

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma, cu grija, adaugand zaharul cu prudenta. Se amesteca nucile macinate cu faina si cu cacao si se amesteca cu ouale. Se pune compozitia la copt la 180 grade, pe o hartie de copt cca 15-20 de minute.

Intre timp se prepara crema pentru umplutura: frisca se bate spuma si se adauga bucatile de mandarine(scurse). Inainte de racirea blatului de piscot se aseaza umplutura si se ruleaza cu grija.
Alte rulade recomandate

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors