Rulada aperitiv Aurica este delicioasa! Pe langa faptul ca puteti adapta umplutura dupa bunul plac, rulada aperitiv este un aperitiv deosebit, usor de pregatit, perfect pentru orice ocazie de sarbatoare.
Foaia:
Laptele si faina se se fierb pina se ingroasa. Dupa racire se amesteca cu 5 galbenusuri si apoi cu albusurile batute spuma.
Se intinde uniform sub forma de foaie intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt si se coace la foc potrivit pana se rumeneste usor.
Se scoate si se pune pe un servetel umed si se ruleaza.
Pentru umplutura se omogenizeaza toate ingredientele.
Se umple rulada si se serveste rece ca aperitiv.
Sugestie de umplutura cu ciuperci:
1 ceapa mica se caleste, apoi se adauga ciuperci proaspete taiate felii si se calesc pina scade apa care o lasa ele, se pune vegeta si piper. Apoi se adauga 2-3 linguri generoase de smintina si 1 lingura de faina sa se tina laolalta si se mai tin pe foc cam 5 min pina se aduna bine.
Se umple rulada cind compozitia e aproape rece.
Reteta de rulada aperitiv Aurica a fost propusa de Paradis pe forum culinar.
Serviti rulada aperitiv Aurica de la rece. Este un aperitiv deosebit de gustos si aspectuos, potrivit pentru mesele de sarbatoare.