Pulpe de pui in foietaj

Pulpe de pui in foietaj este un aperitiv festiv delicios, un aperitiv usor de preparat ce arata foarte bine si este gustos.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui inferioare
  • 100 g ciuperci
  • 200 g piept de pui
  • 1 fir ceapa verde
  • 2 oua
  • 100g cascaval
  • 1 ardei rosu
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • 20g susan
  • 1 pachet foietaj

Mod de preparare

Speli si usuci cu servetele absorbante pulpele de pui dezosate.
Dai pieptul de pui prin masina de tocat, iar ciupercile (din conserva), ceapa verde si ardeiul rosu le toci marunt. Amesteci carnea tocata, ciupercile, ardeiul, ceapa verde, cascavalul (dat pe razatoare), cimbrul, sarea, piperul si un ou. Cu amestecul obtinut umpli pulpele de pui.
Dupa ce au fost umplute rulezi pulpele printr-o suvita de 1 cm de foietaj, dupa care le ungi cu un ou batut si le presari cu susan. Introduci tava in cuptorul preincalzit la o temperatura de 200g si le lasi pana cand se rumenesc frumos (aproximativ 35-40 de minute).

Functiile care ma atrag cel mai mult la Philips Multicooker sunt fierberea inabusita si coacerea.


Se servesc calde, taiate rondele.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors