Se calesc in doua linguri de margarina ceapa si ardeii tocati marunt si ciupercile din conserva,doar pana se inmoaie . Se bate pulpa cu ciocanul de sn
Se calesc in doua linguri de margarina ceapa si ardeii tocati marunt si ciupercile din conserva,doar pana se inmoaie .
Se bate pulpa cu ciocanul de snitele,se condimenteaza si se aseaza deasupra umplutura de ciuperci.
Se ruleaza strans si se prinde cu scobitori.
Se prajesc ciupercile foarte putin in ulei.
Se unge pulpa de porc cu putin mustar si se aseaza in tava, se adauga ciupercile si usturoiul pisat,apoi se completeaza cu vin alb .
Se da la cuptor la foc potrivit circa o ora, pana se rumeneste bine.
Se scoate pe un platou si extragem cu grija scobitorile.
E foarte buna si rece ca aperitiv
Se taie felii si se serveste cu garnitura de ciuperci.
Pofta buna!
Reteta Pulpa de porc umpluta a fost propusa de vio_dreams pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de porc gasiti aici:
Rulada din carne de porc,
Rulade de porc,
Rulada cu carne tocata si legume