Pui pane

Puiul se curata, se goleste de intestine si de maruntaie si se spala cu apa rece. Se taie bucati si se bate fiecare bucata cu un batator de lemn pana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • sare
  • 1 ceasca de ulei
  • 1 ceasca de lapte dulce
  • 4 linguri de faina
  • 1 ou

Mod de preparare

Puiul se curata, se goleste de intestine si de maruntaie si se spala cu apa rece. Se taie bucati si se bate fiecare bucata cu un batator de lemn pana cand isi pierde forma initiala. Se scot oasele mari, se sareaza carnea si se lasa cu sarea pe ea cateva minute. Separat se face un aluat de clatite din ou, lapte si faina, se trec apoi bucatile de carne prin faina, prin aluat de clatite, din nou prin faina si se prajesc in ulei fierbinte. Bucatile de carne se intorc des ca sa se rumeneasca pe toate partile.
Puiul pane se serveste cu garnitura de legume si salata de sezon.

Alte aperitive:

Salata de icre

Rulada cu ciuperci

Chiftelute

Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Turta dulce

Pentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...

Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptor

Un piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...

Parteneri
Gustos.RO

Turta dulce

Turta dulce