Pieptul de pui se dezoseaza si se spala. Carnea se bate putin si se sareaza. untul se intinde ca o alifie, se adauga sare si carnea, se modeleaza in 4
Pieptul de pui se dezoseaza si se spala. Carnea se bate putin si se sareaza. untul se intinde ca o alifie, se adauga sare si carnea, se modeleaza in 4 bucati de forma cilindrica, astfel incat sa poata fi rulate in bucati fine. Painea se curata de coaja si se taie in doua pe diagonala, formand atfel triunghiuri. Bastonasele de unt se asaza pe bucatile de carne, care se ruleaza avand grija ca osul sa ramana in afara. Rulourile obtinute se trec prin faina, ou si pesmet, actiun ce se repeta inca o data, apoi se prajesc in ulei. In uleiul ramas se prajesc crutoanele de paine, date prin oul ramas de la pane.
Se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute
Curcan umplut
Rulada de porc
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post