Platoul cu aperitive asortate este o tava completa de aperitive simple cu diferite carne si legume combinate cu fructe si branza.
Platoul cu aperitive asortate este o tava completa de aperitive simple cu diferite carne si legume combinate cu fructe si branza. Pentru platoul cu aperitiv se foloseste ficatel de pasare prajit si invelit in feliute de bacon, prune uscate inmuiate, cu samburii scosi si umplute cu miez de nuca. Se poate inveli in slanina. Se adauga trei rosii taiate nufar si umplute cu vinete coapte, tocate si frecate cu ulei si usturoi. Se fac bulete din cartofi si cascaval, apoi un ou, faina, dupa care sunt facute bilute care se prajesc in ulei incins. Se adauga salata verde pentru decor, sunca presata, muschi filé si rondele din salam uscat si cateva triunghiuri de branza telemea.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post