Se curata muschiuletul si se taie in felii. Se sareaza, se unge gratarul cu putin ulei si se frige carnea. Carnatii se taie in bucati de 8-10 cm, ciup
Se curata muschiuletul si se taie in felii. Se sareaza, se unge gratarul cu putin ulei si se frige carnea. Carnatii se taie in bucati de 8-10 cm, ciupercile se spala si se curata. Se presara sare, piper, putin cimbru si se stropesc cu putin ulei. Se unge si ficatul cu ulei si se frige pe gratar, impreuna cu carnatul si ciupercile. Dupa ce s-au patruns, se taie fripturile de porc si ficatul in fasii, iar castraveciorii murati se taie in sferturi, pe lungime. Se pun cateva frunze de salata verde pe un platou patrat si se asaza randuri alternative de bucatele de friptura, de ficat, carnaciori si ciuperci. Dupa fiecare doua randuri de carne se asaza cate un rand de castravete.
Se aleg 6 ardei grasi mari si se frig pe gratar. Se asaza intr-un vas, se presara sare. Se curata apoi de coaja, se taie in fasiute si se adauga otet, apa, sare si se amesteca.
Alte mancaruri retete recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post