Piept de pui umplut

Luam pieptul de pui si il taiem in patru felii, pe cate le batem usor cu ciocanul. Le punem deoparte si continuam cu ciupercile pe care le taiem fasi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pipet de pui 200 gr ciuperci 100 gr cascaval afumat 100 gr nuci 200 gr kaizer patrunjel optional sare si mix din boabe de piper oregano rozmarin 100 gr smantana ulei de masilne

Mod de preparare

Luam pieptul de pui si il taiem in patru felii, pe cate le batem usor cu ciocanul. Le punem deoparte si continuam cu ciupercile pe care le taiem fasii subtiri. Cascavalul si kaizerul se taie tot fasii. Nucile se prajesc un pic dupa care se rup bucati mai mici. Pe fiecare fileu de pui se pun nuci, kaizer, cascaval si ciuperci dupa care se impacheteaza si se prinde cu scobitori. Se aseaza in tava pipetul si resturile de ciuperci si kaizer. Le stropim cu ulei. Se dau la cuptor 25 min dupa care se scot se pune cascaval ras deasupra si smantana de jur imprejur pentru a forma un sos si se lasa sa se rumeneasca.


Ca garnitura se pot face carofi taranesti sau cartofi la cuptor

Alte retete culinare recomandate

Ciorba radauteana

Ciuperci la cuptor

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post