Piept de pui pane cu susan

Am taiat pieptul de pui fisii de grosimea unui deget, le-am pus in punguta cu faina si le-am scuturat bine. Am amestecat pesmetul cu susanul iar ouale

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Piept de pui
  • oua
  • faina
  • pesmet
  • susan
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Am taiat pieptul de pui fisii de grosimea unui deget, le-am pus in punguta cu faina si le-am scuturat bine.

Am amestecat pesmetul cu susanul iar ouale le-am batut cu sare si piper si un strop de apa minerala.

Am scos fasiile de carne din faina, le-am scuturat un pic si le-am amestecat in ouale batute.

Din amestecul de oua le-am pus (portii de cite 4-5) in cutia cu pesmet si susan, am inchis cutia si am zdruncinat-o.

Le-am prajit in ulei de germeni de porumb.
Le-am servit cu piure de cartofi cu masline.

Pofta buna!

Reteta Piept de pui pane cu susan a fost propusa de Austiaca2 pe forum culinar.ro

Alte retete cu piept de pui gasiti aici:

Piept de pui umplut cu ciuperci ,

Rulada din piept de pui,

Piept de pui la cuptor

Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Turta dulce

Pentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...

Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptor

Un piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...

Parteneri
Gustos.RO

Turta dulce

Turta dulce