Pieptul de pui care il taiem "bastonase". Fiecare "bastonas" de piept de pui il infasuram intr-o feliuta de bacon. Se unge o tava cu putin ulei, se pu
Pieptul de pui care il taiem "bastonase".
Fiecare "bastonas" de piept de pui il infasuram intr-o feliuta de bacon.
Se unge o tava cu putin ulei, se pun bucatile de pui si se dau la cuptor pana se rumeneste putin baconul (eu le-am si intors in tava ca sa se faca uniform).
Au un gust deosebit, datorita baconului.
Se poate servi calde sau reci.
Pofta buna!
Reteta Piept de pui cu bacon a fost propusa de otilia gergely pe forum culinar.ro
Alte retete cu gasiti aici:
Piept de pui umplut cu ciuperci ,
Rulada din piept de pui,
Piept de pui la cuptor
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios