Se dau carnea si ficatul prin masina de tocat, de 3-4 ori, impreuna cu slanina si usturoiul, se adauga untul, sarea, piperul si romul. Se amesteca bi
Se dau carnea si ficatul prin masina de tocat, de 3-4 ori, impreuna cu slanina si usturoiul, se adauga untul, sarea, piperul si romul. Se amesteca bine pana ce se obtine o pasta buna si gustoasa. Prapurul sau o foaie de aluat se asaza intr-o oala mica, unsa cu unt, se pune pateul, se inveleste cu foaia si se fierbe pe baie de apa, acoperit cu capac, la cuptor timp de 2 ore. Apoi, se scoate oala din apa si se introduce din nou in cuptor, sa se rumeneasca, tot vreo 2 ore.
Se serveste rece.
Alte aperitive:
Chiftelute
Rosii umplute cu piept de pui
Arici din pateu de ficat de pui
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios