Ficateii ii spalam bine si scurgem de apa, ii prajim in unt circa 5 minute apoi adaugam busuiocul, usturoiul si smantana apoi ii mai lasam pe foc 1 m
Ficateii ii spalam bine si scurgem de apa, ii prajim in unt circa 5 minute apoi adaugam busuiocul, usturoiul si smantana apoi ii mai lasam pe foc 1 minut.
Stafidele le punem in vin si le dam in clocot la microunde sau pe aragaz pana se umfla.
Rasturnam cratita cu ficatei cu tot ce mai au in cana de blender si mixam pana obtinem o crema fina. Adaugam 2 linguri de vin in care au fiert stafidele si sare dupa gust.
Pentru montare putem folosi forme. Tapetam fundul vasului cu stafide apoi adaugam pasta .O dam la rece pentru cateva ore sau pentru a 2-a zi.
Este un pate excelent, aromat.
Se serveste cu paine prajita si salata. Alte aperitive recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post