Pasta din carne de porc se poate servi la aperitive sau sandwichuri. Carnea de porc se spala si se taie bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pasta din carne de porc se poate servi la aperitive sau sandwichuri. Carnea de porc se spala si se taie bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Castravetii murati se spala si se taie rondele. Gogosarii se spala si se taie bucati. Bucatile de carne si ceapa se inabusa in ulei si 150 ml apa, se adauga foi de dafin si se continua inabusirea. Carnea si ceapa se dau de 2-3 ori prin masina de tocat cu sita deasa. La pasta de carne se adauga margarina, smantana,
sare, piper si mustar. Pasta din carne de porc obtinuta se bate cu telul pentru omogenizare.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post