Parjoale moldovenesti

Carnea se toaca impreuna cu ceapa, morcovul, usturoiul si paine inmuiata si stoarsa in prealabil. Verdeata se toaca marunt. intr-un vas se amesteca ou

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr carne de porc
  • 150 gr paine alba
  • 2 oua
  • 50 gr faina
  • 100 gr morcovi
  • 50 gr ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 200 ml ulei
  • 1 jumatate legatura patrunjel
  • 1 jumatate legatura marar
  • sare

Mod de preparare

Carnea se toaca impreuna cu ceapa, morcovul, usturoiul si paine inmuiata si stoarsa in prealabil. Verdeata se toaca marunt. intr-un vas se amesteca ouale, compozitia din carne tocata si verdeata si se mixeaza pana la omogenizare. Compozitia obtinuta se portioneaza si se modeleaza in forme alungite. Acestea se trec apoi prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc.
Parjoalele se aranjeaza pe un platou, pe pat de frunze de salata, cu diferite garnituri.

Alte retete:

Friptura de vita la cuptor

Placinta de dovleac

Saratele

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors