Painica greceasca din carne

Inmoaie chifla in apa. Caleste ceapa tocata in ulei incins. Adauga ciupercile curatate si feliate. Amesteca carnea tocata cu chifla, ou, ceapa calita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g carne tocata (amestec de vita si oaie)
  • 1 ou
  • 1 chifla
  • 100 g branza feta
  • 100 g ciuperci champignon
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • boia
  • coaja rasa de lamaie
  • ulei

Mod de preparare

Inmoaie chifla in apa. Caleste ceapa tocata in ulei incins. Adauga ciupercile curatate si feliate. Amesteca carnea tocata cu chifla, ou, ceapa calita si ciuperci. Condimenteaza-o cu usturoi pisat, sare, boia si coaja rasa de lamaie. Framanta bine si pune jumatate din compozitie intr-o tava unsa cu ulei. Aseaza branza feta taiata cubulete si acopera cu restul compozitiei. Cu mainile ude formeaza-o ca pe o painica, stropeste-o cu ulei si rumeneste-o in cuptorul incins.
Alte retete recomandate:

Placinta cu mere

Placinta branza

Tort diplomat

Cozonac fara framantare

Cozonac bun si aromat, preparat cu minim de efort

Indiene cu piersici si mascarpone

Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
ReteteCulinare.RO

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor