Sunt la fel de bune si reci
Intr-un bol adaugam faina, sarea, zaharul, amestecam facem o gaura in mijloc adaugam untura, ouale batute, drojdia dizolvata cu putina apa calduta. Incepem sa framantam adaugand treptat apa pana rezulta un aluat omogen. Intindem aluatul intr-o foaie dreptunghiulara pe masa infainata, ungem cu untura si impachetam, invelim aluatul in folie si dam la rece 30 min.
Repetam procedura inca de 2 ori. Intre timp pregatim umplutura-intr-o tigaie calim ceapa in putin ulei de masline, adaugam morcovul dat prin razatoare, ardeiul tocat si lasam sa se caleasca 2-3 min impreuna. Adaugam carnea tocata si vinul, lasam pe foc pana ce se evapora vinul. La final se adauga pasta de tomate, condimente dupa gust si lasam pe foc inca 2 min.
Oprim focul si lasam sa se raceasca bine. Intindem o bucatade aluat pe masa infainata, intindem pe o latura umplutura, rulam un dreptunghi si taiem bucati de cca 3 cm.
Le asezam in tava unsa cu ulei si ungem cu oul batut cu lapte, adaugam mac si dam la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post