Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb

Retete dietetice

Portii
2
Timp pregatire
600 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 muschiuleti de pui
  • sare
  • un varf de cutit de boia de ardei dulce
  • o lingura faina
  • un ou
  • 60 g de fulgi de porumb

Mod de preparare

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Cu ajutorul unui ciocan pentru bucatarie, se bate carnea, apoi se spala, se da cu sare si se presara boiaua peste ea. Intr-o farfurie, se pune faina, intr-alta se pun fulgii de porumb, care se maruntesc putin cu mana, iar intr-un castron se bate oul cu putina sare. Se da carnea prin faina pe ambele parti, apoi prin ou si, la final, prin fulgii de porumb. Se asaza pe o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. Se introduce tava la cuptor, pana cand carnea s-a patruns bine (se intoarce si pe partea cealalta). Se poate servi cu sos tzatziki.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors