Retete dietetice
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Cu ajutorul unui ciocan pentru bucatarie, se bate carnea, apoi se spala, se da cu sare si se presara boiaua peste ea. Intr-o farfurie, se pune faina, intr-alta se pun fulgii de porumb, care se maruntesc putin cu mana, iar intr-un castron se bate oul cu putina sare. Se da carnea prin faina pe ambele parti, apoi prin ou si, la final, prin fulgii de porumb. Se asaza pe o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. Se introduce tava la cuptor, pana cand carnea s-a patruns bine (se intoarce si pe partea cealalta). Se poate servi cu sos tzatziki.
Reteta de file de peste alb la cuptor in felii de costita afumata (fie ca folosim scorpie de mare, cod sau merluciu) este o...
Peste Alb la Cuptor in Felii de Costita Afumata (Reteta Video)Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce