Minirulouri cu baby corn la gratar

Un aperitiv delicios si de mare efect!!

Portii
4
Timp pregatire
45 minute
Timp coacere
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 conserva mica baby corn
  • cateva feliute subtiri de cascaval
  • 2 ardei kapia rosii
  • un pic de ulei
  • sare
  • piper
  • cateva scobitori din bambus

Mod de preparare

Pieptul spalat si zvantat se taie in fasii subtiri de cca. 0,5 cm grosime care se intind un pic cu un ciocan de snitele, apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust.

Ardeiii capia intregi se prajesc intr-un pic de ulei, apoi se curata de pielita si cotoare, se taie fasii.

Pe fiecare bucata de piept, se asaza cate o feliuta de cascaval, deasupra lui se asaza cate o fasie de ardei rosu si cate un porumb tanar, apoi se ruleaza strans si se prinde bine cu scobitori. Se rumenesc usor pe gratar cu carbuni si se servesc calde. Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Chec negru

Reteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...

Chec negru
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce