Lipii cu pui si guacamole

Aceasta reteta de aperitiv este una foarte gustoasa. Pentru prepararea acestei retete cu guacamole aveti nevoie de avocado, limette, rosii, piept de pui, lipii si salata verde.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 avocado
  • 3 limette
  • 4 fileuri de piept de pui
  • 8 lipii
  • 2 rosii
  • 1 capatana salata verde
  • sare
  • chilli
  • 2 lingurite boabe piper
  • 2 linguri ulei
  • 150 gr iaurt

Mod de preparare

Aceasta reteta de aperitiv este una foarte gustoasa. Pentru prepararea acestei retete cu piept de pui se prepara guacamole din fructul de avocado. se taie fructul in doua si se indeparteaza samburele. Se desprinde pulpa de pe coaja cu o lingurita, se adauga sucul de la o limetta, rosiile taiate cuburi si se paseaza. Se condimenteaza cu sare si praf de chilli. Se acopera si se pune deoparte. Se rade coaja si se stoarce sucul de la restul de limette. Se piseaza boabele de piper. se taie fiecare piept de pui in 6 bucati, se sareaza si se pipereaza. Se amesteca impreuna cu sucul si coaja de limette si 1 lingura de ulei. Se incinge ulei intr-o tigaie si se prajesc fasiile de pui cca 8 minute. Lipiile se incalzesc, salata verde se taie fasii. Se unge fiecare lipie cu guacamole si se repartizeaza fasiile de pui si salata verde. Se toarna iaurt, se ruleaza si se taie in doua.


Lipiile cu pui si guacamole se servesc calde.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Friptura din pulpa de porc la cuptor

Este o friptura foarte frageda, gustoasa si imi place sa o pregatesc de sarbatori sau cu alte ocazii.

Friptura din pulpa de porc la cuptor
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce