Limba de porc se spala foarte bine, se fierbe in oala sub presiune, se curata bine de pielitele de deasupra si se taie in cubulete mici de cca. 3-4 mm
Limba de porc se spala foarte bine, se fierbe in oala sub presiune, se curata bine de pielitele de deasupra si se taie in cubulete mici de cca. 3-4 mm. Se taie si castravetii murati in cubulete de aceeasi marime si se lasa la scurs. Se prepara o maioneza din doua galbenusuri, ulei si o lingurita din mustar ca sa nu se taie. Daca la un moment dat maioneza devine prea groasa se dilueaza cu doua linguri de zeama de lamiie. Avind grija ca toate ingredientele sa fie bine scurse, se amesteca, se potriveste de sare si piper si se da la rece.
Daca limba si muraturile nu sunt bine scurse, pe fundul castronului se va aduna zeama, pentru ca nici unul din ingrediente nu o retine si salata va fi inestetica.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post