Gustari cu sunca

Se ung feliile de franzela cu unt pe o parte si se sareaza foarte putin. Pe patru dintre acestea se pun cite o felie de telemea, una de sunca si din n

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 felii piine
  • 8 felii telemea
  • 4 felii sunca
  • 2 linguri unt netopit
  • 2 linguri telemea rasa
  • piper si sare

Mod de preparare

Se ung feliile de franzela cu unt pe o parte si se sareaza foarte putin. Pe patru dintre acestea se pun cite o felie de telemea, una de sunca si din nou una de telemea. Pe fiecare felie se presara cite putin piper macinat. Se acopera aceste sandvisuri cu cite o felie de piine, se fixeaza cu cite doua scobitori, se pune telemea rasa deasupra, apoi se pun intr-o tava la cuptorul fierbinte sa se coaca 15 minute.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt

Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala