Frigarui cu pui si vinete

Îmi plac mult frigăruile cu carne şi tot felul de legume. De data aceasta, am pregătit frigărui cu pui marinat în bere, vinete, ardei şi ciuperci.

Portii
4
Timp pregatire
40 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 100 g ciuperci
  • 3 ardei graşi
  • 1 vânătă
  • un pahar bere
  • Sare
  • după gust
  • 1 linguriţă amestec de condimente: cimbru
  • oregano
  • boia dulce
  • cimbrişor
  • rozmarin

Mod de preparare

Se pârlesc pulpele de pui, se spală, se îndepărtează pielea şi se taie cubuleţe. Se pun într-un vas, la marinat, cu bere, sare, după gust şi mirodenii,pentru 30 de minute.

Se spală vânăta, se decojeşte şi se taie în bucăţele mici, curăţând seminţele.

Se spală ardeii şi se taie fâşii mai groase.

Se dau frigăruile prin apă rece, se înfing bucăţile de pui, alternând cu legumele şi se rumenesc pe grătarul electric aprox 30 de minute, 8 frigărui (atât au încăput pe grătarul meu). În total, am obţinut 16 frigărui.

Poftă Bună!

Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/07/frigarui-cu-pui-si-vinete.html

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce