Frigarui de miel

Carnea tocata se pune intr-un castron. Adaugati 1 lingura rasa din amestecul de condiment, pasta de susan, zeama de la jumatate de lamaie si coriandr

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 g carne tocata de miel
  • 1 lingura cu amestec de condimente la plic
  • 1 lingura pasta de susan
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lamaie
  • 1 leg. coriandru (sau patrunjel)
  • 50ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea tocata se pune intr-un castron.

Adaugati 1 lingura rasa din amestecul de condiment, pasta de susan, zeama de la jumatate de lamaie si coriandrul sau patrunjelul tocate marunt, precum si ceapa curatata, spalata si data pe razatoarea mica.

Potriviti de sare si, eventual piper.

Framantati bine ingredientele.

Formati cu palmele umede mici bilute de marimea unei nuci.

Puneti cate 3 din acestea pe un bat de frigaruie, apoi stropiti-le cu ulei.

Frigeti-le pe un gratar incins pana cand se patrund bine si se rumenesc frumos peste tot.
Se servesc cu garnitura de salata de varza, ceapa tocata, rosii si salata verde.

Alte retete de Paste

Pulpa de miel la cuptor

Friptura de miel coroana

Drob de miel special

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors