Frigarui de miel

Carnea tocata se pune intr-un castron. Adaugati 1 lingura rasa din amestecul de condiment, pasta de susan, zeama de la jumatate de lamaie si coriandr

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 g carne tocata de miel
  • 1 lingura cu amestec de condimente la plic
  • 1 lingura pasta de susan
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lamaie
  • 1 leg. coriandru (sau patrunjel)
  • 50ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea tocata se pune intr-un castron.

Adaugati 1 lingura rasa din amestecul de condiment, pasta de susan, zeama de la jumatate de lamaie si coriandrul sau patrunjelul tocate marunt, precum si ceapa curatata, spalata si data pe razatoarea mica.

Potriviti de sare si, eventual piper.

Framantati bine ingredientele.

Formati cu palmele umede mici bilute de marimea unei nuci.

Puneti cate 3 din acestea pe un bat de frigaruie, apoi stropiti-le cu ulei.

Frigeti-le pe un gratar incins pana cand se patrund bine si se rumenesc frumos peste tot.
Se servesc cu garnitura de salata de varza, ceapa tocata, rosii si salata verde.

Alte retete de Paste

Pulpa de miel la cuptor

Friptura de miel coroana

Drob de miel special

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala