Sunca se taie cubulete de 2-4 cm, iar carnatii felii groase de 4-5 cm. Ardeiul se taie si el cubulete, 4 cepe se taie in doua, iar restul in sferturi.
Sunca se taie cubulete de 2-4 cm, iar carnatii felii groase de 4-5 cm. Ardeiul se taie si el cubulete, 4 cepe se taie in doua, iar restul in sferturi. Se presar toate cu sare. Mezelurile si legumele pregatite se pun pe frigarui. In cele doua capete se pun jumatatile de ceapa. Se prajesc pe jar pana se rumenesc bine. Daca in timpul coacerii se usca prea tare, se poate unge cu ulei.
Se serveste cu salata, cu paine prajita sau cu cartofi copti.
Alte retete recomandate:
Chiftele
Supa de galuste
Zacusca cu ciuperci
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post