Se pune intr-un vas apa cu putina sare si cind clocoteste se adauga maruntaiele de miel curatate, spalate si se lasa sa fiarba 5-7 minute. Se ia spuma
Se pune intr-un vas apa cu putina sare si cind clocoteste se adauga maruntaiele de miel curatate, spalate si se lasa sa fiarba 5-7 minute. Se ia spuma, se adauga morcovul si patrunjelul impreuna cu ceapa intreaga. Cind carnea este fiarta, se ia vasul la o parte si se trece prin masina de tocat impreuna cu miezul de piine, bine inmuiat si stors. Se combina carnea tocata cu ceapa verde, cu marar si patrunjel, apoi se potriveste de sare, de piper si se pun ouale. Se omogenizeaza bine amestecul si intr-o cratita unsa cu ulei se asaza foaia de aluat. Se acopera si peretii vasului. Se pune tocatura, se acopera cu foaia de aluat, se unge cu ulei si se da la cuptor. Cind este gata, se rastoarna drobul pe un platou si se taie in felii late.
Se serveste cu salata de primavara
"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala