Cremvusti in foietaj este un aperitiv simplu de facut, sau o gustare delicioasa buna de pus in pachetul pentru birou sau scoala.
Se cresteaza cremvustii la capete.
Foaia de foietaj se taie fasii de 1-1,5 cm si apoi se infasoara in jurul cremvustiului astfel incat pe masura ce se ruleaza se acopera putin din foietajul rulat anterior.
Optional se ung cu ou batut apoi se presara susan (eu nu am pus) si se pun la cuptor pentru 15-20 minute.
Cele 2 functii care ma atrag cel mai tare la aparatul de gatit Philips Multicooker sunt:
- tehnologia cu încălzire 3D datorita careia căldura acţionează uniform şi nu e nevoie să amesteci.
- cronometrul pentru presetare de până la 24 de ore datorita careia eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.
Cremwurstii in foietaj se servesc atat calzi cat si reci cu ketchup, mustar sau diverse sosuri.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios