Crema de curcan cu porumb

Se taie carnea cubulete, se prajeste in ulei incins, cu sare, piper si 2 linguri de apa. Dupa ce scade putin zeama, se adauga ceapa tocata, apoi cart

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr piept de curcan
  • 1 ceapa
  • 300 gr cartofi
  • 400 gr boabe de porumb
  • 4 ardei copti
  • 150 ml smantana
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie carnea cubulete, se prajeste in ulei incins, cu sare, piper si 2 linguri de apa. Dupa ce scade putin zeama, se adauga ceapa tocata, apoi cartofii rasi pe razatoarea mare. Se mai toarna apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Dupa ce s-au inmuiat toate, se adauga boabele de porumb si se mai lasa la fiert 10 minute. Se adauga smantana, apoi se ia vasul de pe foc. Separat se coc ardeii, apoi se taie in fasii.


Crema de curcan se serveste din castroane de supa, cu fasii de ardei copti deasupra.

Alte retete culinare:

Legume la cuptor Supa de galuste Papanasi fierti

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce