Amestecati la un loc cartofii piure, cartofii rasi, oul si cimbrul...data viitoare nu mai pun cimbru, ca nu prea mi-a placut...a avut o aroma prea puternica.
Amestecati la un loc cartofii piure, cartofii rasi, oul si cimbrul...data viitoare nu mai pun cimbru, ca nu prea mi-a placut...a avut o aroma prea puternica... Asezonati cu sare si piper.
Dati copanele prin faina amestecata cu condimente astfel incat acestea sa fie complet acoperite. Imbracati copanele de pui in amestecul de cartofi, presand bine. Lasati la frigider timp de 15 minute.
Puneti intr-o tigaie incapatoare ulei mult, incingeti-l si prajiti copanele in transe, timp de cate 6 minute sau pana s-au patruns. Pentru a fi siguri incercati cu o scobitoare; daca zeama lasata este clara, carnea e facuta ; daca e trandafirie, prajiti inca putin.
Au fost cele mai gustoase copanele din lume!
Reteta Copane de pui in crusta de cartofi a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro
Serviti copanele de pui in crusta de cartofi fierbinti sau reci.