Framantam o coca din faina si 1 ou, cu putina apa si putina sare. O punem deoparte sa se odihneasca. Intre timp pregatim umplutura. Tocam carnea de c
Framantam o coca din faina si 1 ou, cu putina apa si putina sare. O punem deoparte sa se odihneasca.
Intre timp pregatim umplutura. Tocam carnea de curcan, slanina si ceapa, adaugam condimentele, oul si sosul de soia. Amestecam bine si il punem deoparte. Intindem coca pana devien o foaie cu grosime de aprox. 2 mm si o taiem in doua. O jumatate ramane pe tabla de intins, cealalta o punem deoparte.
Pe foia ramasa pe tabla de intins punem gramajoare de umplutura la distante egale una de cealalta, apoi punem deasupra cealalta jumatate a foii. Foia din jurul gramajoarelor se apasa imprejur cu podul palmei, apoi se taie cu taietorul de coltunasi sau un cutit ascutit. Se fierb in apa clocotita sarata, se strecoara si se aseaza una langa alta fara sa se atinga, intr-o tava unsa cu unt. Pregatim un sos din lapte si cascaval (béchamel ) in care punem si putina crema de ardei iute (ardei sarat macinat).
Aceasta o turnam peste coltunasi si prajim in cuptor preincalzit , la temperature medie, pana cand sosul de deasupra devine rosiatic.
Alte retete recomandate
Musaca cu dovlecei
Tocanita de pui
Tocana cu legume
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post