Clatite umplute cu carne tocata

Se caleste ceapa tocata, se adauga ciupercile si carnea si se lasa totul la foc pana scade zeama. Se adauga pasta de rosii, 3 linguri de apa, mararul

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru clatite:
  • 2 oua
  • 1 l lapte
  • 100 ml apa minerala
  • faina
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • 500-600 gr carne tocata
  • 2 cepe
  • 500 gr ciuperci
  • 4 linguri pasta de rosii
  • 500 ml suc de rosii
  • marar verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se caleste ceapa tocata, se adauga ciupercile si carnea si se lasa totul la foc pana scade zeama. Se adauga pasta de rosii, 3 linguri de apa, mararul tocat marunt si condimentele. Se lasa totul la foc potrivit, iar intre timp se prepara clatitele. Aceastea se umplu cu amestecul de umplutura si se pun apoi intr-un vas uns cu ulei. Se toarna sucul de rosii si se pune vasul la cuptor jumatate de ora, la foc potrivit.


Se servesc atat calde cat si reci.

Alte retete:

Aluat clatite Placinta cu carne Saratele

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu ciocolata si afine

Un tort facut la comanda pentru un barbat de peste 50 ani! Tortul a fost apreciat de toti invitatii si super gustos! 

Desert tort cu ciocolata si afine
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce