Clatite gratinate, cu carne tocata

Ideala pentru aperitive si nu numai!

Portii
9
Timp pregatire
45 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 ml lapte
  • 1 ou mare
  • 250 gr de faina
  • sare
  • piper
  • condimente pentru pui
  • 500 gr piept de pui
  • 200 gr crema de branza cu verdeata
  • 1/2 ardei gras tocat marunt
  • o lingura de ulei
  • 100 gr de cascaval ras
  • 3 linguri de smantana
  • 1 ou
  • 1 ceapa

Mod de preparare

 Pentru clatite, se amesteca ingredientele de clatite 400 ml lapte, un ou mare, 250 gr de faina, sare, piper, condimente pentru pui si se coc. E important sa le coaceti la foc mic, astfel incat sa fie coapte bine Se incinge ulei, se adauga ceapa, pieptul de pui tocat si se caleste. Se adauga si ardeiul macinat, se adauga putina apa si se fierbe. Se lasa la racit. Se adauga crema de branza in compozitia rece, dupa care se umple clatitele. Se asaza in vasul yena, se bate oul cu smantana si se adauga peste clatite in cuptor. Se gratineaza 15 minute, inainte cu 5 minute, se rade cascavalul.

Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Turta dulce

Pentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...

Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptor

Un piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...

Parteneri
Gustos.RO

Turta dulce

Turta dulce