Chis-choren este un aperitiv cu carne si branzeturi delicios si consistent. Costita afumata se taie felii mici. sunca presata se taie felii subtiri si cuburi mici.
Chis-choren este un aperitiv cu carne si branzeturi delicios si consistent. Costita afumata se taie felii mici. sunca presata se taie felii subtiri si cuburi mici. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ouale se spala. Costita se inabusa in 25 g de unt. Se scoate separat. in grasimea ramasa se inabusa sunca, se amesteca cu costita sau slanina si se lasa sa se raceasca. Faina se framanta cu 200 g de unt, 2 oua, sare si putina apa. Se obtine un aluat de consistenta moale, care se lasa 15 minute in repaos. Aluatul se intinde in foaie cu grosime de 3 cm si se aseaza intr-o tava unsa. Peste foaie se aseaza sunca si costita sau slanina. Separat se bat 5 oua cu smantana; se adauga cascavalul, 25 g unt incalzit si sare. Compozitia se toarna peste foaia cu sunca si costita. Se coace la cuptor, la foc potrivit, cca 20-30 de minute.
Chis-choren se serveste cald.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post