Chiftelute speciale cu carne si legume

Chiftelutele speciale cu carne si legume sunt aperitive delicioase si sanatoase. Carnea se spala, se curata de pielite si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de vita - 300 g
  • carne de porc - 300 g
  • ceapa - 150 g
  • cartofi - 200 g
  • oua - 2 bucati
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • faina - 100 g
  • untura sau ulei - 300 g
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Chiftelutele speciale cu carne si legume sunt aperitive delicioase si sanatoase. Carnea se spala, se curata de pielite si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie bucati mari. Cartofii se spala, se curata de coaja si se spala din nou. Ouale se spala. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Carnea se da prin masina de tocat. Ceapa se inabusa in 50 g untura sau ulei si 100 ml apa, impreuna cu carnea tocata. Compozitia obtinuta se amesteca cu cartofii rasi, ouale, patrunjelul verde, sare si piper. Se amesteca bine si, cu ajutorul fainii, se modeleaza chiftelute mici, rotunde, care se prajesc in untura sau ulei.

Chiftelutele speciale cu carne si legume se servesc fierbinti.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors