Se toaca in masina de tocat carnea, cu painea, ceapa si verdeata. Se adauga in compozitie un ou, sare si piper si se formeaza chiftelutele, care se p
Se toaca in masina de tocat carnea, cu painea, ceapa si verdeata. Se adauga in compozitie un ou, sare si piper si se formeaza chiftelutele, care se pun apoi la prajit. Pentru sos, se pune uleiul la incins si se adauga ceapa feliata, faina, apoi bulionul si se stinge cu otet. Se mai adauga foile de dafin, boabele de piper, cimbrul, sare dupa gust si se lasa la fiert 20-30 de minute, dupa care se strecoara. Se introduc chiftelele in sosul strecurat si se lasa sa mai dea in clocot de cateva ori.
Se servesc cu piure de cartofi.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Curcan umplut Rulada de porc
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post