Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt, usturoiul pisat, cimbrul, nucşoara.
Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt, usturoiul pisat, cimbrul, nucşoara, seminţele de anason măcinate, 1 linguriţă rasă piper proaspăt măcinat şi sare după gust.
Omogenizaţi bine amestecul de carne, apoi, cu palmele umezite, formaţi mici chifteluţe, aproximativ de dimensiunea unei nuci. Puneţi câte 5 chifteluţe pe câte un băţ de frigăruie, între ele intercalând bucăţele de ardei gras, şi puneţi frigăruile cu chifteluţe astfel pregătite pe un grătar încins.
Frigeţi-le circa 15 minute întorcându-le pe toate părţile, până ce se rumenesc. Serviţi frigăruile imediat ce le-aţi luat de pe grătar, cu garnitură de legume şi muştar.
Chiftelutele frigarui se servesc cu garnitura de cartofi, salate, mazare, orez, fasole verde
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post