Chiftelute din carne de porc cu susan

Se curata si se spala carnea, apoi se taie in bucatele si se trece de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu usturoiul pisat, ouale, miezu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g pulpa de porc
  • o franzela
  • o cana de lapte
  • 2 oua
  • 2 capatani de usturoi
  • 2 linguri de seminte de susan
  • o legatura de marar
  • o legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Se curata si se spala carnea, apoi se taie in bucatele si se trece de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu usturoiul pisat, ouale, miezul de paine inmuiat in lapte si stors, verdeata tocata marunt, sare, piper cimbru dupa gust. Se modeleaza chiftelutele, cu mana uda, in forma dorita de sfere sau de discuri. Se dau apoi prin susan si se rumenesc in ulei.
Alte aperitive retete recomandate

Ciuperci umplute

Rulada de pui

Rulada de spanac

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors