Se da carnea prin masina de tocat. Painea se inmoaie in lapte si se stoarce, iar usturoiul se curata si se piseaza. Se taie doua cepe marunt si se cal
Se da carnea prin masina de tocat. Painea se inmoaie in lapte si se stoarce, iar usturoiul se curata si se piseaza. Se taie doua cepe marunt si se calesc impreuna cu jumatate din cantitatea de ciuperci taiate marunt. Se amesteca painea cu ciupercile, carnea, usturoiul si se adauga sare, piper, un ou si verdeata tocata marunt. Se amesteca foarte bine toate ingredientele, se formeaza chiftelute si se prajesc in ulei incins. Se scot si se tin la cald.
Se curata celelalte doua cepe si se taie solzisori. Restul de ciuperci se taie marunt si se calesc impreuna cu ceapa in ulei incins. Rosiile se oparesc, se curata de coaja si se taie in cubulete. Se adauga peste ciuperci, impreuna cu pasta de tomate dizolvata in putina apa calda. Se adauga sare, piper, cimbru si se lasa Ia fiert. Cand este aproape gata, se adauga si chiftelutele in acest sos si se mai lasa pe foc pentru cateva minute.
Alte retete aperitive recomandate
Ciuperci umplute
Rulada de spanac
Dovlecei umpluti
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post