Chiftelute cu carne si legume

Chiftelutele cu carne si legume sunt aperitive delicioase si sanatoase. Carnea se spala si se taie bucati. Morcovii, telina, patrunjelul radacina, si cartofii se spala.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de vita - 200 g
  • carne de porc - 200 g
  • morcovi - 200 g
  • telina radacina - 100 g
  • patrunjel radacina - 100 g
  • ceapa - 50 g
  • cartofi - 200 g
  • oua - 2 bucati
  • faina - 100 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • faina - 100 g
  • ulei - 300 ml
  • sare si piper dupa gust
  •  

Mod de preparare

Chiftelutele cu carne si legume sunt aperitive delicioase si sanatoase. Carnea se spala si se taie bucati. Morcovii, telina, patrunjelul radacina, si cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie in patru. Ceapa si patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala. Faina se cerne. Morcovii, telina, patrunjelul radacina si cartofii se fierb in apa cu sare; se lasa la rece, apoi se dau prin masina de tocat impreuna cu carnea. Se amesteca cu ceapa, oua, patrunjel verde, sare, piper si se framanta. Se modeleaza rotund, folosind faina. Se prajesc in ulei.

Chiftelutele cu carne si legume se servesc calde.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors