Chiftelute cu carne de porc

Carnea tocata se amesteca cu franzela muiata pentru o clipa in apa rece si bine stoarsa. La tocatura se adauga ouale crude, piper, sare, boia de ardei

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne de porc
  • 50 gr franzela
  • 4 catei de usturoi
  • 2 cartofi mici fierti
  • 2 oua
  • piper
  • sare
  • boia de ardei
  • ulei
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu franzela muiata pentru o clipa in apa rece si bine stoarsa. La tocatura se adauga ouale crude, piper, sare, boia de ardei, patrunjelul verde tocat, usturoiul taiat fin sau presat si cartofii dati pe razatoarea cu gauri mici.Se amesteca bine. Se ia cu o lingurita din compozitie si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, unele langa altele, neanghesuite;

se da tava la cuptor, la foc mic, unde se lasa aproximativ 30 minute, apoi dupa ce au prins crusta la suprafata, chiftelele se intorc si se mai lasa 30 minute.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors